Greek Myth Experience

Η Greek Myth Experience συστήθηκε μόλις το 2017, με την συμμετοχή ανθρώπων με ευαισθησία στην προβολή της ελληνικής μυθολογίας και του ελληνικού πολιτισμού εντός και εκτός Ελλάδος. Με την αυστηρή επιλογή των καλύτερων συντελεστών από τους συμπράτοντες καλλιτεχνικούς τομείς (σκηνοθέτης, ηθοποιοί, χορευτές, φωτιστής)και την σιγουριά ότι το πρώτο θέμα –ο Μύθος του Θησέα και του Μινώταυρου- που παρουσιάζει στο ευρύ κοινό, είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα παγκοσμίως. Ξεκινάμε την 1η Ιουνίου 2017 στο θέατρο Κιβωτός το μαγευτικό ταξίδι μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η πρωτότυπη προσπάθεια την οποία καταβάλλουμε με υψηλό προσωπικό κόστος, με πολύ αγάπη και φροντίδα σε συνεργασία με καλλιτέχνες που προσφέρουν το καλύτερο εαυτό τους, θα τύχει της αναγνώρισης όχι μόνον από το τουριστικό κοινό στο οποίο κυρίως απευθύνεται, αλλά και από το ελληνικό, δεδομένου ότι αποτελεί το μοναδικό διαρκές καλλιτεχνικό δρώμενο στην χώρα μας, το καλοκαίρι του 2017, με αυτή την θεματολογία. Φιλοδοξία μας αποτελεί η συνέχεια της προσπάθειας και στα επόμενα χρόνια με την παρουσίαση και άλλων δημοφιλών ελληνικών μύθων, οι οποίοι συντρόφευσαν τα παιδικά χρόνια όχι μόνο των ελλήνων αλλά και εκατομμυρίων ξένων θαυμαστών της παράδοσης και του πολιτισμού μας!

Πρόσφατα Νέα

  • Τελική πρόβα

    Η παράσταση "Ο Μύθος του Θησέα και του Μινώταυρου" ξεκινάει το ταξίδι της στις 31 Μαϊου 2017, στο θέατρο Κιβωτός, με την γενική πρόβα της.

  • Αιγίδα από FedHATTA

    Η Greek Myth Experience τίθεται υπό την αιγίδα της FedHATTA.

  • Αιγίδα από Υπουργείο Τουρισμού

    Η Greek Myth Experience τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.